Oog voor detail
afwerking tot in detail

Materiaalkeuze

Zo wordt er enkel met hoogwaardig blank en gebeitst materiaal gewerkt. Dit zorgt voor een glad en egaal materiaal oppervlak. in tegenstelling tot: constructiestaal met grove materiaaloppervlak en vette wals huid. Of aluminium profielen dat esthetisch afwijkt van de charmes van een stalen deur.

Laser en buislaser

Het materiaal, zowel plaat als koker/buis wort tot op 0,01mm nauwkeurig laser gesneden. Dit geeft een minimale tolerantie waardoor de deur perfect in de ruimte past, minimaal gesteld hoeft te worden en de dilatatie zo klein mogelijk is. in tegenstelling tot: zagen met afkortzaag/lintzaag dat vibreert en met de hand wordt afgesteld.

Lassen

De deur wordt voor het lassen volledig ingeklemd op daarvoor speciale lastafel. Dit werkt mee aan de blijvende nauwkeurigheid en voorkomt kromtrekken. Waar nodig wordt de deur enkel gelast doormiddel van fijn en nauwkeurig TIG-lassen In tegenstelling tot MIG/MAG constructie lassen op losstaande schragen.

Afwerken

Iedere las wordt tot op detail en esthetisch hoogwaardig afwerkt, dit wordt afgerond tot en met de hand en veil voor precisie en nauwkeurigheid. In tegenstelling tot snel met de slijptol dat te veel materiaal wegneemt en zorgt voor oneffenheden.

Glaslat

Onze deuren zijn vrijwel naadloos, dus ook de glaslatten. Voor het beste resultaat werken we met speciaal opmaat gemaakte frames. Dit werkt mee aan een perfect, naadloos en rustig geheel. In tegenstelling tot losse glaslatten die er in geklikt worden en voor onrust en extra naden zorgen.

Taats scharnier

Een door hoort zo strak mogelijk in de sparing te zitten. Dit voorkomt trek, geluidoverlast en niet geheel onbelangrijk dat het er mooi uitziet. Daarom worden de scharnieren door ons naadloos in de deur verzonken en zie je dus enkel de vloer en plafond plaat, maar geen mechanisme In tegenstelling tot het eenvoudig uitwendig monteren van het scharnier waardoor het luxe en comfort effect verdwijnt.

Op zoek
naar maatwerk?