Type deuren

We hebben een uitgebreide collectie stalen binnendeuren, die we hebben onderverdeeld in vier categorieën. Het is natuurlijk een kwestie van smaak welke collectie je voorkeur heeft.

 

Collectie stalen taatsdeuren

Collectie “Pien”

De naam ‘Pien’ betekent ‘bescheiden’. Deze deuren zijn dan ook bescheiden vormgegeven. Ze hebben horizontale lijnen, variërend van één deurstijl tot vijf deurstijlen. De vlakken zijn allemaal van gelijke grootte. Vooral het ontwerp met twee of drie stijlen is strak en rustig en momenteel erg populair. De deuren van collectie ‘Pien’ kunnen je ruimte breder laten lijken. Heb je een smalle, hoge doorgang en wil je meer breedte creëren? Dan kies je voor een ‘Pien’.

 

Collectie “Aniek”

Ook collectie ‘Aniek’ dankt haar naam aan de vormgeving van de deuren. De betekenis van de naam ‘Aniek’ is ‘sierlijk’. Als je naar een deur van de collectie ‘Aniek’ kijkt, doet dat je qua vormgeving namelijk denken aan een authentiek grachtenpand of een glas-in-loodraam. De vlakken zijn allemaal van gelijke grootte. Wil je twee ruimtes van elkaar scheiden, dan kan een ‘Aniek’ een optie zijn. Zeker een deur met veel horizontale en verticale lijnen geeft het gevoel van ‘twee aparte ruimtes.’ De verbondenheid tussen de twee ruimtes zal door het vele glaswerk altijd blijven bestaan, maar dat is natuurlijk ook precies de reden waarom je voor een stalen taatsdeur kiest, toch?

 

Collectie “Saar”

De naam ‘Saar’ betekent ‘vorstelijk’ en de deuren uit deze collectie zien er dan ook excentriek en luxueus uit. De vlakken zijn niet allemaal van gelijke grootte, wat zorgt voor een bijzondere, unieke uitstraling. De deuren uit collectie ‘Saar’ zijn dan ook alles behalve ‘standaard’. Met deuren uit deze collectie kun je een ruimte groter doen lijken. De deuren kunnen zelfs zo worden vormgegeven dat de gecombineerde horizontale en verticale stijlen een ruimte zowel hoger als breder doen lijken. Deze vorstelijke juweeltjes zien er dus niet alleen prachtig uit, maar kunnen ook nog eens optisch ruimte creëren. Durf jij je woning te versieren met een uniek kunstwerk? Kies dan voor een ‘Saar’.

 

Collectie “Noor”

‘Noor betekent ‘licht’. Deuren uit collectie ‘Noor’ zorgen in eerste instantie dan ook voor veel licht en openheid. Deze deuren hebben weinig horizontale en verticale stijlen of de stijlen zijn zo geplaatst dat ze niet in je gezichtsveld zitten. Op deze manier blijven de twee ruimtes die door een deur van collectie ‘Noor’ gescheiden zijn, nog steeds maximaal met elkaar verbonden. Bovendien kunnen deuren uit deze collectie optisch zorgen voor meer hoogte. Door de verticale lijnen te benadrukken en de eventuele horizontale lijnen ver buiten je gezichtsveld te plaatsen, ontstaat er een heel lang glasvlak in het midden. Op deze manier lijkt een ruimte optisch hoger, zeker in combinatie met een lange, verticale handgreep. Wil je openheid in je woning of twee ruimtes met elkaar verbinden? Dan kies je voor een ‘Noor’. Heb je een relatief laag plafond of wil je de aanwezige hoogte juist extra benadrukken? Ook dan kies je voor een ‘Noor’.